Tuesday, September 15, 2009

sinbad bersuara selamat hari raya and maap zahir batin

dam dam dum bunyi mercun?wadefakkkkkk!!!!

nampaknya 2nd year runnning aku beraya kat longitud and latitud manahala ntah.ba alifh ba ya.....vavis

anyway.semalam aku telah menggumbirakan mak aku.aku bg duit raya utk kuarge.mak aku tekujat~aku suke =).dulu aku selalu pow mak aku.bapak aku susah sikit.aku anak mak.sebagai balasan mak aku text aku doa yg berguna sebb aku share kisah cite aku asik kena belasahan mental.

darling aku dapat ipod sentuh.dia menjadi happy sakan~aku suke.tapi dia tak rebiu pon alat itu kt total rebiu.dia rebiu kat aku jek.

puasa itu best namum momentum ibadat aku terganggu kat miri sebb byk keje.pastu sistem baru aku kena kuasai.sebb tak cukup air,cuaca panas terik,kaverol asik masam dgn peluh*namum aku masih pose ok!* aku menjadi slow giler pikap.so aku asik kena bambu pada kadar yg tinggi.*sakit hotak tapi aku telan jela*.....aku jugk yg x pikap

pastu aku disuruh wat byk keja yg aku tak tau dan tak sure sebb aku ni tahap masih phase saya budak baru belajar kalau salah jgn suruh jolok!so aku layan jela...so kena kung pow jugak.telan jela.

pastu main con kami is vudus.maka keje lembap.keje yg lembap membuatkan perasaan "baik aje start lepas raya* sebb nampak gaya mcm nak kikof lepas raya jek.

sebagai pelengkap pojek ni durationnya siap akhir bln 10.

sekian hapdet aku.korang jgn lupa beraya sakan.hati2 kat jln raya.jgn gopoh and gelojoh nak balik kpg.

7 comments:

Anness Kamardin said...

dah dua kali entry ucapan selamat hari raya nie..haish kasihan. tahun depan je la kita raya sesama. Itu pun kalau u sudi. tsk. dan boss u sudi. tsk tsk. tahun lepas u gembira je beraya di rantauan, seingat i la kan..hahahaahaa.

i malas nak rebiu kat alam maya, sebab nnt ada org kata nk show off plak.hahahahahaha. laptop pun i tak rebiu. walaupun best gile. hikhik. ye Ipod Touch sangat total. mungkin i rebiu casingnye sahaja. hahahaa.

buih said...

ko pun lama tak rebiu...mane lah anies ni nak rebiu...

Hadriegas said...

dalam dingin subuh hatiku terusik..

Bewilder said...

kesian. ekekeke

selamat hari rayaaaaaa sapik!

Field Engineer Mangkuk said...

oooo... hang ckp AL*M budus ek. mmg pun. tp senior2 aku jd FE kat projek tu. dia org pandai. samapi hati ko..

sharkpitt said...

FE:saipol and the geng is the tebaik.aku suke...yg lain.faakkkkkkk!!!

buih:sori aku sibuk dan kabut.ok fine aku rebiu nanti.....fine fine

hadriegas:aku dh boleh beli jesi liv sebb arak dah tak sponsor

bewilder:hahaha..padan muke aku kan?

finally
*save the best for last*
darling:hahahaa......tahun lepas bawak diri.gersang.tahun ni tak lagi.mestila nak balik kpg hoccay?betul jugak tak rebiu kat total rebiu.kang nampak riak plak kan?wakakaka....rebiu kasing je la

Field Engineer Mangkuk said...

hahahhaha. bos a**m asyik kacau aku, aku tension sbb mengarut. bos kita pesan kat aku last2, "buat bodoh je dia org".