Friday, May 22, 2009

persoalan lagi



Aku ada persoalan memandangkan blog aku ni boring dan bosan,bosan dan boring....tak bertunang dan juga tak kelakar

Err..kenapa baca?kan mudah kalau tak baca.Sukeatila apa aku nak tulis.Aku kaco ke kamu?Atau bf...silap tunang kamu?mana ade...

Ko pon penah ckp kat aku,aku ni teman gossip yg boring sebb asik +ve aje.Lorr takkan org intelligent dah lupa.Intelligent apakah itu?

his bitch fighting with the boring bf, then saying out loud at the gathering “heleh mamat nih, nak gaduh2 ngan aku…padahal banyak
padahal banyak lagi jantan lain nak kat aku”…nauzubillah


kat gathering mana?mana?mana?apa konteks penggunaan nauzubillah kalau itu sume fitnah?

bergaduh tu biasala.nama pon manusia.daily life pon ada turun naik inikan pula relationship.mestila ada ups and downs.ingat aku ni robot ke hape?sapa robot disini?!

yes,kalau berhutang tak bayar balik dan tak rasa bersalah dan guna duit itu utk "hidup bersama" dan on top of that saudara sesama Islam pulak tu dan menyusahkan hidup orang...oh dan tak rasa bersalah langsung....lagi sesuai perkataan nauzubillah...nak CD Ustaz Shamsuri tak?nak boleh kasi pinjam.ada dalam keta ayahanda.mahu?ye tuan-tuan dan puan-puan,dosa and pahale ada skale.with whom kite buat pasal.

nak ke aku offer CD ceramah lagi?ok aku offer buku pulak!

in islam there is no such thing in menghalalkan yg haram,atau mengharamkan yg halal.collateral?collateral my ass la weih.

err....tahu ke maksud nauzubillah?amin?amin maksudnya perkenankanlah.nauzubillah boleh cari sendiri kot.yes!andakan intelligent

kesian aku ngan mamat boring tuh…dahlah boring, gf “kesayangan” leh cakap cam tuh kat belakang dia…..kuhik kuhik…wat to do? couple ngan org bodoh

ishk ishk...boring2 pon awatla dulu dok pi climb skali.ajak main pool lagi siap banje makan ketam u olls.sedap.time kasih yee!skang sapa yg bodoh sebab ajak org bodoh?cak cak cak.....~lalalaaaa~

dahla jgn sibuk hal org.jgn menutup penipuan dgn penipuan.ingat dosa dgn Allah mintak ampun kat Dia tp dosa dgn manusia kena mintak sama manusia tau baru Tuhan ampun tau.Nak Cd lagi tak?Ada...

P/s:blog kat link aku pon best-best jugak.jemput baca!

ATLANTA: UEM Land Bhd and Malaysian Biotechnology Corp Bhd (BiotechCorp) are expected to sign a definitive agreement to jointly develop a 80ha in Nusajaya, Johor into a biotech hub in two months.

“We have matters of land, infrastructure, facilities as well as equity to finalise before we can sign the documents,” UEM Land strategic marketing and corporate communications director Zulkifli Tahmali said at the Malaysian Pavilion in the Bio International Convention 2009 on Wednesday......




A:Atlanta, GA, USA
B:Baltimore,Maryland

5 comments:

MELanies said...

oh mann. byknye memori u dgn org itu. panjat memanjat, makan ketam, borak2..hmmm..wlaupun u boring? awwwww..

dugaan-dugaan macam nie menambahkan kasih syg i la kat u. oh maannn.

sharkpitt said...

ingat nk terus up lagi.maklumla blog boring...

ada inspirasi.heh.

tkpela masih mampu mengawal temper

Sasha Sharifuddin said...

jangan menjadi keji...

keji adalah personaliti cik rockstar sahaja..saya pun dah bersara dari menjadi keji..kini saya menjadi 'Superstar Housewife'..

jika anda mahu tips suri rumah yang berguna..sila lawati belog saya..

*tapi kadang2 aku tumpang laa keji sekaki dua yerkk...*

sharkpitt said...

There is a fine line between being keji

Ni bukan keji.I have rights defending myself from such defamation.

Aku marah sebab aku tak kaco,tak komen pon or menyentuh peribadi dia pon.To me apa yg lepas tu lepas tapi...

Leonora Halim said...

makan ketam? duit yg dipinjam tu buat belanja ketam korg tu la ekk? ekekek....